EuroBox logo
Containerlager

Containerlager

Hos EuroBox Minilager kan du leie ditt eget containerlager. 

Våre containere er 14 kvadratmeter i grunnflate, og dimensjonene er 2,4m x 2,4m x 6,0m.

Vi tilbyr både containerlager og lagerrom ved flere av våre avdelinger. For tiden tilbyr vi containerlager utendørs på Gulskogen i Drammen. Containerlager er et godt alternativ til lagring for deg som skal flytte, mellomlagre eller ønsker langtidsleie.

På våre containerlager kan man kjøre helt frem til containeren og lagring i container er derfor også en god løsning for eksempel for selvstendig næringsdrivende, håndverkere og bedrifter som har tungt utstyr, verktøy eller andre materialer de trenger enkel tilgang til.

Vi tilbyr en selvbetjent løsning for våre kunder med containerlager. Åpningstidene kan være inntil hele døgnet. Å leie en lagringscontainer passer godt for alle selvstendig næringsdrivende, håndverkere og bedrifter med behov for ekstra plass. Det kan for eksempel være nyttig for murere, malere, elektrikere og rørleggere.

I våre flyttebutikker får du kjøpt alt du trenger til flytting og lagring. Vi selger blant annet hyller, arkivesker, pappesker, flyttekasser, tape, bobleplast og beskyttelsestrekk til møbler og madrasser. Våre utleiekonsulenter kan gi gode råd om pakking, flytting og oppbevaring. Vi vet at når man skal flytte er det mye man må tenke på, og vi ønsker å gjøre denne prosessen så enkel og lettvint som mulig. Les mer om utvalget i våre flyttebutikker.

Når du leier lagringscontainer eller lagerrom hos oss kan du låne gratis tilhenger. Vi har også gratis utlån av bæreseler og traller. Kontakt din nærmeste avdeling for mer informasjon om EuroBox kundefordeler. Du kan finne mer informasjon om våre avdelinger og utleiekontor.

Kontakt oss i dag på 400 80 700 så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for deg. Du kan også sende oss en melding så kontakter vi deg.

 

Snakk med en lagerekspert -ring 400 80 700

Henrikke

Henrikke

Renate

Renate

Cathrine

Cathrine

Heidi

Heidi

 

Snakk med en lagerekspert -ring 400 80 700

Cathrine

Cathrine

Renate

Renate

Heidi

Heidi

Henrikke

Henrikke

Sosiale medier