EuroBox logo
Langtidsleie av lager og minilager

Langtidsleie av lager og minilager

Vi i EuroBox Minilager vet at alle våre kunder er forskjellige. Derfor tilbyr vi langtidsleie av lagerrom og lagringscontainere. 

Våre leiekontrakter er på månedsbasis og du avgjør selv hvor lenge du vil leie. Det gjør at lagringen er svært fleksibel. Når du ønsker langtidsleie av lagerrom eller lagringscontainer kan vi tilby gode tilbud og rabatter.  Vi kan også tilby fleksible fakturaløsninger hvor vi fakturerer etter ønske, for eksempel hver 3, 6 eller 12 måned. Du kan selvfølgelig også betale pr.måned hvis du ønsker det. Ta kontakt med oss for mer informasjon. 

I våre flyttebutikker får du kjøpt alt du trenger til flytting og lagring. Vi selger blant annet hyller arkivesker, pappesker, flyttekasser, tape, bobleplast og beskyttelsestrekk til møbler og madrasser. Våre utleiekonsulenter kan gi gode råd om pakking, flytting og oppbevaring. Vi vet at når man skal flytte er det mye man må tenke på, og vi ønsker å gjøre denne prosessen så enkel og lettvint som mulig. Les mer om utvalget i våre flyttebutikker.

Når du leier lagerrom hos oss kan du låne gratis tilhenger. Vi har også gratis utlån av bæreseler og traller. Kontakt din nærmeste avdeling for mer informasjon om EuroBox kundefordeler. Les mer om våre avdelinger og utleiekontor.

For at du skal være trygg på at du alltid får den beste prisen på lagerrom har vi prisgaranti. Les mer om vår prisgaranti.

Ta kontakt med oss i dag på 400 80 700 eller bestill med vår online booking. 

 

Snakk med en lagerekspert -ring 400 80 700

Henrikke

Henrikke

Renate

Renate

Cathrine

Cathrine

Heidi

Heidi

 

Snakk med en lagerekspert -ring 400 80 700

Cathrine

Cathrine

Renate

Renate

Heidi

Heidi

Henrikke

Henrikke

Sosiale medier