EuroBox logo
Oppvarmet lager

Oppvarmet lager

EuroBox Minilager har oppvarmet laget. Vi leier ut lagerrom på månedsbasis. Rommene har stålvegger og ståldører. Lageret er selvbetjent og kunden låser rommet med sin egen hengelås etter innflytting. Kjøp av hengelås koster kun 100,-. Hengelåsen ligger klart i lagerrommet ditt når du flytter inn. Ønsker du ikke å kjøpe hengelås av oss kan du bruke din egen hengelås. Det er mange ulike størrelser å velge mellom.

Vi tilbyr både lagerrom og lagringscontainer, oppvarmet lager og kaldt lager. Vi har lagerboder for alle uansett behov.

I våre flyttebutikker får du kjøpt alt du trenger til flytting og lagring. Vi selger blant annet hyller, arkivesker, pappesker, flyttekasser, tape, bobleplast og beskyttelsestrekk til møbler og madrasser. Våre utleiekonsulenter kan gi gode råd om pakking, flytting og oppbevaring. Vi vet at når man skal flytte er det mye man må tenke på, og vi ønsker å gjøre denne prosessen så enkel og lettvint som mulig. Les mer om utvalget i våre flyttebutikker.

Når du leier lagerrom hos oss kan du låne gratis tilhenger. Vi har også gratis utlån av bæreseler og traller. Kontakt din nærmeste avdeling for mer informasjon om EuroBox kundefordeler. Du kan finne mer informasjon om våre avdelinger og utleiekontor.

For at du skal være trygg på at du alltid får den beste prisen på oppvarmet lagerrom har vi prisgaranti. Les mer om vår prisgaranti.

For mer informasjon om oppvarmet lager og våre størrelser kan du ringe oss på 400 80 700. For bestilling bruk vår online booking

 

Snakk med en lagerekspert -ring 400 80 700

Henrikke

Henrikke

Renate

Renate

Cathrine

Cathrine

Heidi

Heidi

 

Snakk med en lagerekspert -ring 400 80 700

Cathrine

Cathrine

Renate

Renate

Heidi

Heidi

Henrikke

Henrikke

Sosiale medier