Ekstra flyttelager? 8 tips og råd til flytteprossessen

Gratulerer med ditt nye hjem! Du har overlevd den energi og tidkrevende prosessen det tok å kjøpe din første bolig. Nå investerer du endelig i din egen fremtid sånn på ordentlig, ingen huseier å betale leie til. Det du betaler fremover er en investering for deg selv og dine. Vi vet at det allerede er vanskelig å flytte, og det siste du trenger er å få servert flere bekymringer. Derfor anbefaler vi naturligvis ekstra flyttelager hos EuroBox Minilager. Så har vi åtte tips og råd til flytteprosessen.

1. Planlegg flyttingen

Har du leid bolig bør du si opp leieforholdet ditt i god tid for å få ut depositumet ditt. Det kan være en idé å avtale overtagelse av din nye bopel sånn at det passer med datoen du skal flytte. Utleier har sikret sine interesser i husleiekontrakten du undertegnet, sørg for at du vet og ivaretar dine. Les mer om rettigheter på leieboerforeningen sine sider. (Ekstern lenke). Noen ganger har man ikke et annet sted å bo i tiden til overtakelse av ny bolig. Hvis du trenger mellomlagring eller ekstra flyttelager har vi flere tilbud. Det kan være kjedelig å miste depositumet sitt, men det er en mulighet i en stressende situasjon å tilby huseier å beholde deler eller hele depositumet som betaling for leie i oppsigelsestiden.

2. Har du flyttelager til tingene dine?

Kanskje har du en eller flere spennende hobbyer? Uansett hva du måtte trenge mer plass til, så finner du hyggelige rabatter og den ekstra lagerplassen i tiden du trenger det hos Eurobox Minilager. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

3. Spar tusenlapper på selve flyttingen

Et alternativ til dyre flyttebyråer er å spørre familie og venner om de kan bidra med pakking og bæring og eventuelt utvask av bopelen. Om du trenger flyttebyrå eller profesjonell vask, sørg for å få bekreftet datoen du trenger hjelp med disse. Husk at man som ung kan tjene noen tusenlapper i året uten å måtte skatte av dem.

4. Sjekk om du er forsikret i flytteprosessen

Undersøk innbo- og skadeforsikringer, dekker disse flytting? Husk at enkelte flyttebyråer tilbyr forsikring som en tilleggstjeneste.

5. Sørg for sikkerhet i din nye bolig

Hvordan hadde du likt det om noen hadde tilgang til boligen din uten at du var klar over det? Det er greit å kunne sove søtt, å slippe å bekymre seg om at B-gjengen lusker rundt i buskene med en reservenøkkel du ikke aner eksisterer, bare spør Onkel Skrue! Bytt lås ved kjøp og overtakelse av ny bolig.

6. Skal du pusse opp?

Finn ut hvor tingene dine skal stå i mellomtiden, du trenger egentlig ikke lete. EuroBox Minilager har lagere i alle størrelser, med ekstra flyttelager kan du være sikker på at tingene dine er trygt plassert.

7. Meld fra om flyttingen

Husk å kontakte:

  • Posten (Slik at du mottar post på riktig adresse).
  • Skatteetaten (Endre folkeregistrert adresse)

8. Gå gjennom forsikringene dine

Penger spart bør lyde som søt sommermusikk i alles ører. Nå som du skal flytte passer det kanskje bra å gå gjennom egne utgifter for å se hvor du kan spare penger? (Alt i sin tid selvfølgelig). Er du en god kunde hos ditt nåværende forsikringsselskap er de stort sett villige til å gi deg et bedre tilbud for å beholde deg, og gir de deg ikke et bedre tilbud, ja da finnes det faktisk andre som mer enn gjerne overtar dine avtaler. Les mer om hvordan du kan spare penger på bytt.no. Lyst på flere råd? Sjekk ut bloggen vår her.

Sikre deg ditt lager nå og få et godt tilbud ved å bestille her. Vi setter pris på om du velger å bli kunde hos EuroBox Minilager!

EuroBox Minilager ble en del av City Self-Storage i januar 2020 og at innlegget derfor kan være utdatert. Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no.

Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no