Er minilager sikkert?

Føler du en trang til å rydde og organisere hjemme men har for mange ting?
Slapp helt av, du er ikke alene. Mange nordmenn løser problemet med for lite plass og for mange ting ved å leie et minilager.

Er tingene dine viktige for deg, så er pakking og flytting bare halve jobben. Du bør finne ut om tingene dine er beskyttet, også økonomisk.

Tanken på å lagre private, personlige, og sentimentale gjenstander, og at uvedkommende kanskje kan få tilgang til disse, kan skremme de fleste!

 

Ta disse forholdsreglene før du skriver under på lagerleie og begynner å flytte boksene dine:

 

Finn en sikker lagringsenhet

Lagring fra a til å - Hånd taster inn kode på digital kodelås

 • Velg ditt anlegg med omhu, ikke bare basert på bekvemmelighet, men også på sikkerhet!
 • EuroBox Minilager har sikkerhet som sin øverste prioritet.
 • Avdelingene har videoovervåkning, innbruddsalarm og et omfattende samarbeid med vaktselskap for alle avdelinger.

Forsikring

 • Undersøk retningslinjer for tap. Hvordan reageres det i tilfelle brann, tyveri eller annet tap? Les setningene med små bokstaver, og ikke nøl med å ta kontakt!
 • Leier du lagerrom hos EuroBox Minilager er det alltid inkludert en egen lagerforsikring på verdier inntil 60.000,-. Du bør tilse at verdien på gjenstandene dine samsvarer med verdien på forsikringen din.
 • Ønsker du å øke forsikringsbeløpet kan du ta kontakt med EuroBox Minilager.

Hva er lagerforsikring?

 • En lagerforsikring er en spesielt tilpasset innboforsikring for lagring. Den dekker alle risikoer gjennom hele leieperioden. Det er anbefalt å forsikre det du lagrer akkurat som du vil forsikre innbo i hjemmet ditt.
  Innboforsikring for ekstra økonomisk sikkerhet.
  Ved ønske eller ved behov kan du som leietaker også benytte deg av din egen innboforsikring, i kombinasjon med den EuroBox Minilager tilbyr.
 • Det kan variere mellom de ulike selskapene hvor lenge og hvor mye din innboforsikring dekker.
  For å være sikker på at du har en forsikring som dekker alt du lagrer gjennom hele leieforholdet, er det lurt at du selv tar kontakt med ditt forsikringsselskap og gir beskjed om at du har lagret tingene dine hos EuroBox Minilager.

Forvirret? Ta kontakt med EuroBox Minilager så hjelper vi deg videre.

Eller lei ditt lager nå!

EuroBox Minilager ble en del av City Self-Storage i januar 2020 og at innlegget derfor kan være utdatert. Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no.

Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no