EuroBox – best og billigst

Når du skal leie ditt eget lagerrom er det spesielt en ting det er viktig å tenke på:

Hvor kan jeg få best og mest mulig lagringsplass til den beste prisen?

      Svaret er enkelt. Når du leier et minilager hos EuroBox Minilager kan du alltid være trygg på at du får mest mulig lagringsplass og best mulig lagring – alltid til den beste prisen.

Vi skal alltid ha den beste prisen på lagring, derfor har vi prisgaranti. Prisgarantien går ut på at om du får en bedre pris på lagring hos en av våre konkurrenter, så matcher viden prisen.

Det skal være raskt og enkelt å leie sitt eget lagerrom. Hos EuroBox Minilager tilrettelegger vi lagringen etter dine lagringsbehov. Vi har mange ulike størrelser å velge mellom, og våre utleiekonsulenter gir deg god veiledning over telefon, chat og e-post. Velg om du vil kjøre inn i lageret, ha vanlig dør eller bred rulleport.

Når du skal leie lagerrom hos oss kan du gjøre det raskt og enkelt over telefon, chat eller e-post. Det tar kun noen minutter og du får tilgang til lageret så snart første månedsleie er betalt. Dette gjøres enkelt ved å registrere ditt betalingskort hos oss. Det blir ikke enklere enn det. Det eneste du trenger å gjøre, er å ringe oss på 400 80 700, eller ta kontakt med oss på eurobox.no.

Hvis du ikke er klar for å leie ditt eget lagerrom helt enda, eller trenger lagringsplass om noen dager, uker eller måneder, så kan du enkelt reservere et lagerrom ved å bruke våre Online Bestilling på eurobox.no. Velg ønsket størrelse og hvilken dato du ønsker å leie fra. Reservasjonen er gratis og helt uforpliktende. Du betaler ikke noe før du bestemmer deg for å leie lagerrom.

Skal du flytte, mellomlagre eller bare rydde litt hjemme? Du finner EuroBox Minilager i Drammen, Lier, på Billingstad og i Oslo. Ta kontakt med oss i dag på 400 80 700 eller euroboxminilager.no for å få et godt tilbud på lagring i nærheten av deg.