Eurobox Minilager blir til City Self-Storage

Eurobox Minilager er fra januar 2020 en del av City Self-Storage. Fra 01.01.2020 ble Eurobox Minilager en del av City Self-Storage. I tiden fremover vil Eurobox få nye skilt og etter hvert må du se etter City Self-Storage sin logo når du skal til minilageret.

De fire avdelingene til Eurobox skal fortsatt være åpne, og konseptet med tempererte, rene og lukkede minilager er fortsatt det samme.

– Eurobox Minilager har hatt et bra konsept som er veldig likt City Self-Storage, og det var derfor naturlig å slå selskapene sammen. Med City Self-Storage vil vi fortsette å gi god kundebehandling og et kvalitetsprodukt til våre kunder, sammen med lagerekspertene som har vært en del av Eurobox Minilager, sier General Manager i City Self Storage, Isak Larsson

Hva betyr dette for Eurobox-kunder?

Lageravtalene til alle kunder hos Eurobox fortsetter å gjelde, og adgangskoder forblir de samme som før. Av nytt som kommer med City Self-storage er flyttemateriell – som du allerede kan ha sett i butikkene en stund. Kontaktinformasjonen endres (link til kontakt oss), og kundeservice får utvidet åpningstid, fra 08.00 til 21.00 på hverdager, og 10-16 lørdag og søndag. Kunder har fortsatt tilgang til minilageret hver dag mellom 06.00 og 23.00, slik det har vært på Eurobox Minilager.

De dyktige kundebehandlerne fra Eurobox minilager er med videre, og dere kan fortsatt høre deres blide stemmer på telefonen, eller møte dem i butikkene.

Dette er City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i 1993, og er Norges største minilager med 27 avdelinger, inkludert de fire Eurobox-avdelingene. Du finner avdelinger i Oslo, Buskerud, Asker, Østfold og Stavanger. City Self-Storage leier ut oppvarmet minilager, har flere flyttebutikker i Oslo og Buskerud, samt flere flyttetjenester, og har stort fokus på å levere gode kundeopplevelser og god service til alle kunder.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss, eller kom innom en av våre butikker.

EuroBox Minilager ble en del av City Self-Storage i januar 2020 og at innlegget derfor kan være utdatert. Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no.

Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no