Lagring fra A – Å

EuroBox Minilager presenterer: Lagring fra A til Å

Adgangskontroll

EuroBox Minilager leier ut lagerrom i alle størrelser, fra 1m2 og oppover.  Vi har fire avdelinger i Drammen og Lier; EuroBox Minilager avdeling Strømsø, EuroBox Minilager avdeling Holmen, EuroBox Minilager avdeling Gulskogen og EuroBox Minilager avdeling Reistad. Vi har også en avdeling i Oslo som er sentralt plassert i forhold til blant annet Frogner, Sagene, Torshov, Bjølsen, Grunerløkka, Gamlebyen, Grefsen, Ullevål og Grorud.

 Alle våre avdelinger er selvbetjente og når du har leid rom har du mulighet for å få tilgang til ditt lagerrom alle dager 06-23*. Med vår sikre og selvbetjente adgangskontroll får du tilgang til ditt lager og er ikke avhengig av at betjeningen låser opp. Det er tørt, trygt og sikkert å lagre ditt innbo eller varelager hos oss. Vi tilbyr både oppvarmet lager og kaldt lager.

Du kan lese mer om de ulike EuroBox Minilager avdelingene her. 

For å komme i kontakt med oss kan du chatte med oss på vår hjemmeside eurobox.no, ringe oss på 400 80 700 eller sende oss en e-post. For deg som vil leie raskt og enkelt tilbyr vi også online bestilling. For å booke bruk vår online bestilling her. 

EuroBox Minilager – Alltid en løsning på lager

*Åpningstidene kan variere noe mellom de ulike avdelingene. For mer informasjon kontakt oss på 400 80 700