Langtidslagring

EuroBox Minilager tilbyr ulike løsninger for langtidslagring og korttidslagring. Hvis du vet at du trenger lagerrommet over lengre tid har du muligheten til å velge en ekstra rabatt på inntil 20%! Når du bestiller lagerrom kan du velge 6 måneder avtale og få 10% rabatt og 12 måneder avtale for å få 20% rabatt.

Hvis du vet at du skal lagre over lengre tid kan det være mye penger å spare på å velge en rabattavtale. For et lagerrom til 1.200,- per måned kan du spare nesten 3.000,- per år hvis du velger en avtale for 12 måneder.

Du kan når som helst i løpet av den tiden du leier velge å oppgradere din avtale til en rabattavtale. Du kan da for eksempel begynne med å leie kun 1 måned og betale per måned frem til du har avklart ditt lagringsbehov videre. Hvis vi har en kampanje for det lagerrommet du ønsker får du først kampanjepris. Etter at kampanjeperioden er over kan du bytte til en rabattavtale.

Vi ønsker å gjøre det så enkelt og rimelig som mulig for deg å oppbevare dine eiendeler trygt og sikkert i våre minilager. Vi kan tilpasse våre avtaler etter ditt behov! Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å kartlegge ditt lagringsbehov og finne den beste lagerløsningen for deg.