Spar tusener på langtidsleie

Viste du at det finnes flere fordeler når du skal leie lagerrom? Hva med noen gunstige rabatter når du leier lagerrom til tingene dine? du kan spare penger på langtidslagring hos oss!

Hjelp, jeg har ikke plass til alle tingene mine!

Slapp helt av (vi hjelper deg).

Hvor lang tid trenger du et ekstra lager?

Hos oss får du fleksible fakturaløsninger etter eget ønske, hva med hver tredje, sjette eller tolvte måned?

Har du nogenlunde oversikt, og strekker ditt lager behov seg til 6 eller 12 måneder? Spar penger, sørg for å inngå en avtale om langtidsleie hos oss.

Gode rabatter og forskuddsbetaling fremfor å betale hver måned gir lavere pris, gir ikke det en god ettersmak for deg som mangler plass?

Hva er langtidsleie og hvorfor bør jeg velge dette fremfor korttidslagring?

La meg forklare deg konkret hvordan du kan spare penger

EuroBox Minilager tilbyr ulike løsninger for langtidslagring og korttidslagring. Hvis du vet at du trenger lagerrommet over lengre tid, har du muligheten til å velge en ekstra rabatt på inntil 20%.

Når du bestiller lagerrom kan du velge 6 måneder avtale og få 10% rabatt eller 12 måneder avtale for å få 20% rabatt.

Tingene dine er trygge hos oss, samtidig som vi synes du bør få en gunstig og fleksibel leieavtale. Hva med opp til 3000,- kroner i avslag på leie av lager?

Hvis du vet at du skal lagre over lengre tid er det penger å spare på å velge en rabattavtale. For et lagerrom til 1.200,- per måned kan du spare nesten 3.000,- per år hvis du velger en avtale for 12 måneder. Det er potensielt 250,- kroner måneden du kan unne deg, til det du måtte ønske.

Du kan når som helst i løpet av den tiden du leier velge å oppgradere din avtale til en rabattavtale. Du kan da for eksempel begynne med å leie kun 1 måned og betale per måned frem til du har avklart ditt lagringsbehov videre. Hvis vi har en kampanje for det lagerrommet du ønsker får du først kampanjepris. Etter at kampanjeperioden er over kan du bytte til en rabattavtale.

Vi ønsker å gjøre det så enkelt og rimelig som mulig for deg å oppbevare dine eiendeler trygt og sikkert i våre minilager. Vi kan tilpasse våre avtaler etter ditt behov! Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å kartlegge ditt lagringsbehov og finne den beste lagerløsningen for deg.

Velkommen som kunde hos EuroBox, kontakt oss her.

EuroBox Minilager ble en del av City Self-Storage i januar 2020 og at innlegget derfor kan være utdatert. Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no.

Du finner flere blogginnlegg på cityselfstorage.no