Hva er minilager?

Eurobox ble etablert på Reistad i Lier i januar 1993, og er stolte av å kunne si at vi var de første som introduserte “Minilager” konseptet her til lands. Vi har avdelinger i Norge, Sverige og Frankrike. Og er de eneste i Norge som tilbyr gratis flyttebil og/eller tilhenger ved leie av lager.

Minilager eller “Self-service storage” er opprinnelig et amerikansk konsept hvor leietakere leier oppbevaringsskap, containere, eller utendørsarealer til korttidslagring ofte måned til måned avtaler, selv om enkelte tilbud strekker seg over lenger perioder. Leietakere er privatpersoner eller bedrifter.

Eurobox tilbyr selvbetjente minilager til leie på månedsbasis, det er ikke oppsigelsestid men du betaler for hver påbegynte måned.

Minilager er optimalt til mellomlagring ved flytting. Her kan du oppbevare hobbyutstyr, møbler, hvitevarer og annet. Det er også en god løsning om man ønsker ekstra bodplass.

Det antas at det i 2018 er mellom 44000 og 52000 slike enheter i USA. Det moderne self- service storage konseptet antas at startet i Texas på 1960 tallet selv om man har funnet bevis for at det fantes offentlige lagringssteder i det gamle Kina, skiller den moderne utgaven seg ved at leietaker har personlig tilgang til leid enhet med egen lås og nøkkel.

Konseptet har spredd seg over hele verden og det antas at det finnes ca. 2391 enheter i Europa.

Industrien og konseptet er i stor vekst også her i Norge, hvor tilbudet er ganske nytt i forhold til andre skandinaviske og europeiske land.

Etterspørselen er stor og økende og minilager er også en multimillion industri i Norge per dags dato.

Hvilket sted velger du?

 • DRAMMEN

  Fra kr.

  443, -

  / mnd.


  SE MER
 • ASKER

  Fra kr.

  518, -

  / mnd.


  SE MER
 • OSLO

  Fra kr.

  890, -

  / mnd.


  SE MER