Korttidsleie Oslo

Vi i Eurobox Minilager kan tilby korttidsleie Oslo, Asker og Drammen.

Fordi vi vet at ingen har likt behov for lagring tilbyr vi korttidsleie Oslo, Asker og Drammen. Våre leiekontrakter er på månedsbasis og du avgjør selv hvor lenge du vil leie. Dermed er lagring hos oss et svært fleksibelt alternativ, også hvis du kun ønsker korttidsleie. Minste leietid er kun 1 måned. Vi kan også tilby kontrakter på ukesbasis for våre eksisterende kunder.

Dine ting står tørt, trygt og sikkert hos oss den tiden de er lagret. Alle våre lager er selvbetjente og du får muligheten til å komme og gå som du vil alle dager 06-23. Du får en personlig adgangskode og låser rommet ditt med egen hengelås.

Når du leier lagerrom hos oss kan du låne gratis flyttebil og gratis tilhenger. Vi har også gratis utlån av bæreseler og traller. Kontakt oss på 400 80 700 for mer informasjon om utlån av flytteutstyr.

For at du skal være trygg på at du alltid får den beste prisen på lagerrom har vi prisgaranti. Les mer om vår prisgaranti.

Ta kontakt med oss i dag på 400 80 700 eller bruk vår online bestilling. 

Hva er korttidsleie?

 1. Du betaler kun for påbegynt måned
 2. Du avgjør selv hvor lenge du ønsker å leie
 3. Minstetid er vanligvis 1 måned, men vi kan tilby kontrakter på ukesbasis for eksisterende kunder hos Eurobox minilager
 4. Fleksible løsninger på både korttidsleie og med mulighet for rabatterte langtidsavtaler

Hvilket sted velger du?

 • DRAMMEN

  Fra kr.

  443, -

  / mnd.


  SE MER
 • ASKER

  Fra kr.

  518, -

  / mnd.


  SE MER
 • OSLO

  Fra kr.

  890, -

  / mnd.


  SE MER