Lagerhotell

Velkommen til EuroBox Minilager lagerhotell. Vi  leier ut separate lagerboder på månedsbasis. Rommene har stålvegger og ståldører. Det er mange ulike størrelser å velge mellom. Lageret er selvbetjent og du låser det med din egen hengelås. Hengelås kan du kjøpe av oss for kr 100,-, eller du kan ta med din egen når du flytter inn.

Mange benytter seg av lagerhotell i forbindelse med flytting, men mange har også behov for lagerhotell som en mer permanent løsning på grunn av mangel på plass i sin bolig.

Våre leiekontrakter er på månedsbasis og du avgjør selv hvor lenge du vil leie. Dette gjør at lagerhotell er et fleksibelt alternativ.

Hvorfor velge lagerhotell hos oss?

Når du leier lagerrom hos oss kan du låne gratis flyttebil og gratis tilhenger. Vi har også gratis utlån av bæreseler og traller. Kontakt oss på 400 80 700 for mer informasjon om utlån av flytteutstyr.

Mange selskaper, både store og små, bruker lagerhotell til arkivlagring, varelager eller ved distribusjon til selgere og kunder. Hvis man i en kortere periode har behov for et større varelager er lagerhotell hos EuroBox Minilager en perfekt løsning. Les mer om lager for bedrifter.

For at du skal være trygg på at du alltid får den beste prisen på lagerrom har vi prisgaranti. Les mer om vår prisgaranti.

Ring oss i dag på 400 80 700 for mer informasjon om lagerhotell eller bestill med vår online bestilling.

Hvilket sted velger du?

 • DRAMMEN

  Fra kr.

  443, -

  / mnd.


  SE MER
 • ASKER

  Fra kr.

  518, -

  / mnd.


  SE MER
 • OSLO

  Fra kr.

  890, -

  / mnd.


  SE MER