Minilager

EuroBox Minilager leier ut minilager på månedsbasis. Minilager er små og store lagerrom. Rommene har stålvegger og ståldører. Minilageret er selvbetjent. Du får en personlig adgangskode som gir deg tilgang til lageret alle dager 06-23 og låser rommet med din egen hengelås. Når du leier ditt eget lagerrom får du låne hengelås av oss, denne kan du bruke så lenge du leier. Hengelåsen ligger klar i ditt lagerrom når du flytter inn.

Våre leiekontrakter er på månedsbasis og du avgjør selv hvor lenge du vil leie.  Det er ingen oppsigelsestid, men du betaler for hver påbegynte måned.

Minilager er perfekt til blant annet mellomlagring ved flytting. Du kan lagre tingene dine så lenge du trenger, til ditt nye hjem er klart. Du kan også bruke minilager som en ekstra bodplass. Du har tilgang til ditt minilager alle dager 06-23 (kan variere mellom ulike avdelinger) så du kan sette inn og hente ting når du selv ønsker. Du låser lagerrommet med din egen hengelås. Lageret er videooveråket og vi har et omfattende samarbeid med vaktselskap.

I våre flyttebutikker får du kjøpt alt du trenger til flytting og lagring. Vi selger pappesker, flyttekasser, tape, bobleplast og beskyttelsestrekk til møbler. Du kan også låne tilhenger, traller og bæreseler gratis når du leier et lagerrom eller lagringscontainer hos oss.

Mange selskaper, både store og små, bruker minilager til arkivlagring, varelager eller ved distribusjon til selgere og kunder. Hvis man i en kortere eller lengre periode har behov for et ekstra varelager er EuroBox Minilager en perfekt løsning. Vi har minilager i mange ulike størrelser. De store rommene har stor port så det er enkelt å kunne lagre varer rett på paller.

Uansett om du er en privatperson, eller representerer et firma, skolekorps, idrettslag, kommune eller utenlandsk ambassade, så er EuroBox Minilager for deg. Vi har den ekstra plassen du trenger.

Hvis du lurer på noe eller ønsker å leie ditt eget minilager kan du ringe oss på 400 80 700 eller bruke vår online bestilling.

EuroBox Minilager – minilager for alle! 

Hvilket sted velger du?

 • DRAMMEN

  Fra kr.

  443, -

  / mnd.


  SE MER
 • ASKER

  Fra kr.

  518, -

  / mnd.


  SE MER
 • OSLO

  Fra kr.

  890, -

  / mnd.


  SE MER