Du kan bestille ditt eget lagerrom her. Du får link til betaling av første månedsleie på sms. Betalingen registreres hos oss umiddelbart.  Når betalingen er registrert får du tilsendt en e-post med all informasjon du trenger for å ta i bruk rommet. Bestillinger behandles mandag til fredag 09-17 og lørdag 10-16. Du kan også ringe 400 80 700 for å snakke med en lagerekspert.

Ja, vi tar alltid en kredittsjekk av nye kunder. Har du spørsmål vedrørende kredittsjekk kan du ringe oss på 400 80 700.

Du frakter selv dine ting til lageret. Men du kan låne flyttebil, tilhenger, bæreseler og traller helt gratis! Vi har også samarbeid med et flyttebyrå hvis du trenger hjelp. Les mer om de ulike alternativene for flytting her. 

Du kan ta i bruk ditt lagerrom eller lagringscontainer så snart første månedsleie er betalt. Første månedsleie betales enkelt med betalingskort gjennom en sikker betalingsløsning på nett. Betalingen registreres umiddelbart, slik at det ikke blir noen forsinkelser for din innflytning.

Våre avdelinger er selvbetjente med personlig adgangskode, og du får tilgang til lageret ditt alle dager 06-23. Du låser døren med en hengelås som bare du har nøkler til.

Når du leier lagerrom hos oss kan du enten kjøpe en hengelås av oss for kr 100,- eller ha med din egen. Hvis du bestiller hengelås sammen med ditt lagerrom vil den ligge klar i lagerrommet ditt når du flytter inn.

Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid. Minste leietid er kun 1 måned. Du trenger ikke å si opp i forveien, bare gi oss beskjed når du har flyttet ut av rommet ditt. Hvis du flytter ut før en ny måned begynner, betaler du heller ikke for neste måned.

Når du leier hos oss får du også med en forsikring som dekker verdier inntil 40.000,- inkludert i leieprisen. Har du verdier som overstiger 40.000,- kan du kontakte ditt forsikringsselskap for å sjekke om for eksempel din innboforsikring dekker det du skal lagre. Du kan også kjøpe høyere forsikring gjennom oss. Ring oss på 400 80 700 for veiledning angående forsikring. Les mer om forsikring her.

Ved våre avdelinger har vi rom som ligger i lastesonene, slik at du kan kjøre bilen helt inn til lagerrommet. Ring oss på 400 80 700 for informasjon om ledige rom og beliggenhet.

Ja, det er enkelt å bytte til et annet lagerrom dersom du får behov for en større eller mindre størrelse. Ring oss på 400 80 700 for mer informasjon.