EuroBox Minilager Norge

EuroBox Minilager ble etablert på Reistad i Lier i januar 1993. Vi var de første i Norge til å introdusere konseptet Minilager, som i England og Usa er kjent som Self Storage. Du finner EuroBox Minilager i Norge, Sverige og Frankrike. I Norge har vi avdelinger i Drammen, Asker og Oslo. Vårt mål er å ha de beste lagringstjenestene for våre kunder. Når du leier et lagerrom hos EuroBox Minilager kan du være sikker på at du får lagring av høy kvalitet til best mulig pris. Vi er også det eneste minilagerselskapet i Norge som tilbyr gratis utlån av både bil og tilhengerTrenger du lager i Skien og Porsgrunn kan du ta kontakt med GM – Grenland Minilager. 

EuroBox Minilager Sverige

Vi har nå åpnet en avdeling i Arløv, like utenfor Malmø. Denne avdelingen har utendørs containere for oppbevaring og lagring. Dette tilbudet egner seg for både privatpersoner og bedrifter. Besøk euroboxminilager.se for mer informasjon.

EuroBox Minilager Frankrike

Vi har en stor avdeling i Nice, som tilbyr lagring i utendørs containere i ulike størrelser. Få mer informasjon om vårt tilbud i Frankrike ved å besøke våre franske sider på euroboxfrance.fr

GoWork Coworking

GoWork Coworking er vårt nyeste konsept. Vi har både cellekontorer og arbeidsplasser i åpent landskap til utleie i Drammen og på Billingstad. Du kan lese mer om vårt tilbud innenfor coworking her. 

First Risk Capital

EuroBox Minilager og GoWork Coworking inngår i konsernet First Risk Capital. First Risk Capital investerer i den nye delingsøkonomien, og bidrar med utvikling av ideer. De eier i dag selskaper innenfor mange ulike bransjer som blant annet er aktive i New York, Oslo, London, Paris, Marseille, Barcelona og Dublin. Blant disse selskapene er også EuroBox Minilager sitt søsterselskap Storebox Self Storage.

Søkemotoroptimalisering er levert av Box Media as.

Hvilket sted velger du?

 • DRAMMEN

  Fra kr.

  413, -

  / mnd.


  SE MER
 • ASKER

  Fra kr.

  295, -

  / mnd.


  SE MER
 • OSLO

  Fra kr.

  623, -

  / mnd.


  SE MER