Trygg lagring hos EuroBox Minilager

Du skal alltid føle deg trygg når du lagrer dine eiendeler hos EuroBox Minilager. Derfor er sikkerheten vår øverste prioritet.

Vi kan tilby trygg lagring i form av lagerrom med egen romalarm og elektronisk adgangskontroll. Våre avdelinger er videoovervåket. Vi har innbruddsalarm og et omfattende samarbeid med vaktselskap for alle våre avdelinger.

Når du leier et lagerrom hos oss tegner du også en forsikring. Du velger selv verdien på din forsikring ut i fra verdien på det du skal lagre. Det er viktig at verdien på din forsikring dekker alt du skal lagre. Dersom du lagrer flere ting etter hvert kan du også øke forsikringsverdien ved å ta kontakt med oss.

I mange tilfeller vil du også kunne benytte en egen innboforsikring i kombinasjon med forsikringen hos oss hvis du ønsker det. Det kan variere mellom de ulike selskapene hvor lenge og hvor mye din innboforsikring dekker. For å være sikker på at du har en forsikring som dekker alt du lagrer gjennom hele leieforholdet er det lurt at du selv tar kontakt med ditt forsikringsselskap og gir beskjed om at du har lagret tingene dine hos EuroBox Minilager.

Trygghet er viktig for oss. Hvis du har noen spørsmål om sikkerhet og forsikring vil vi gjerne snakke med deg.

Kontakt oss i dag på 400 80 700 eller bestill ditt eget lagerrom med vår online bestilling.

Hvilket sted velger du?

 • DRAMMEN

  Fra kr.

  443, -

  / mnd.


  SE MER
 • ASKER

  Fra kr.

  518, -

  / mnd.


  SE MER
 • OSLO

  Fra kr.

  890, -

  / mnd.


  SE MER